Dag 33 Woensdag 14/6 -> Secada

Op de Camino Frances dus. Heel wat drukker en commerciëler. Ik besefte mij ineens dat wat buiten mijn “zone of control” valt dergelijke gevoelens/opvattingen van laatdunkendheid, of uberhaupt een mening hebben hoe iemand de/z’n Camino loopt irrelevant is. En daarmee verdwenen die gevoelens en werd het leuk om iedereen te zien. Kwam trouwens Bodee ook nog weer tegen. Bij een cafetaria.

Zit nu dus in Secade, in een albergue, maar maakt ook uit van een hotel. Prima plek, niet al te veel bedden. Kennelijk een gewilde plaats, want men reserveert vtv. Ik niet dus Maar omdat ik erg vroeg was (12u) en de tent officieel pas om 13u openging heeft de receptionist (een Willie P-achtig persoon) mij “gereserveerd” en vervolgens ingeschreven. Erg prettig allemaal. En je kunt er ook eten.

Wat nu weer op de loer ligt is een soort gevoel van “wat ben ik toch goed/ver”, nu ik met niet of minder stoor aan de medemens. Kijk uit voor “Clarity”!

En zo is er altijd een nieuw matrosha-poppetje. Wat is het leven mooi, Ernie.

 

 

Dit bericht is geplaatst in Pelgrimstocht. Bookmark de permalink.